Alvast voorbereiden om te posten?
Sommige onderdelen op Dutch Gone Wild, zoals het kunnen plaatsen van content, vereisen een geverifieerd account. Verificatie is onderdeel van het MPP (Misbruik Preventie Protocol).

Met een verificatie voorkomen we misbruik van (andermans)content en zorgen we er voor dat we weten dat alle zichtbare personen op de usercontent vrijwillig en met toestemming hier zichtbaar staan.

Het is voor iedereen die op Dutch Gone Wild content wil posten verplicht een verificatie te doen en je hoeft uiteraard jouw identiteit niet bekend te maken tijdens de verificatie. Voor andere geverifieerde accounts zijn alleen sterk vervaagde beelden zichtbaar van de verificatie, in jouw profiel. Voor niet geverifieerde en ongeregistreerde gebruikers is alleen zichtbaar dat je geverifieerd bent aan de hand van een icoontje.

Sta jij straks vooraan in de startblokken klaar om als één van de eerste de mogelijkheid hebben om jouw content te plaatsen? Zorg er dan voor dat je de verificatie al vooraf in orde hebt!

Volg je ons ook gelijk even op ons Instagram account Gone Wild NL, zodat je op de hoogte blijft?

Hey gluurder..! Welkom op Dutch Gone Wild
Huidig zijn we op de achtergrond druk aan de slag om een mooi en veilig plekje te creeëren voor iedereen (inclusief content creators) die, anoniem of niet, online naakt (content) wil delen!

Username veiligstellen? Dat kan alvast hier!

De afgelopen paar dagen zijn meer dan 169 nieuwe leden je voor gegaan!

Volg je ons ook gelijk even op ons Instagram account Gone Wild NL, zodat je op de hoogte blijft?